Настане час

Нина Лукьяненко
Прийде той час і потечуть струмки
І будуть гомоніти між собою,
Що первоцвітів зацвітуть квітки,
Весна накриє радістю хмільною.

І заквітчається духмяний сад,
Покриється, як завжди, білизною,
Не снігом — цвітом, ніжний аромат
Все навкруги накриє пеленою.

Зазеленіють навкруги луги,
Полинуть запахи їх над рікою,
Верби, що обступили береги,
Розкинуть котики понад водою.

Пора чарує подихом весни,
Сонце тепло всім радо посилає,
Незвіданої досі новизни,
Кожна клітинка з радістю чекає.