Люди поруч

Александр Захаренко 3
Не радію без причини,
Не журюся і в біді,
Душі наші не старіють,
Вони вічно молоді.

Поруч всякеє буває,
Хтось регоче та співає,
Хтось  краде
А хтось складає

Є такі що п"ють горілку,
Є такі що не їдять,
Ждуть що хтось до рота дожку,
Допоможе їм подать

Є такії що кохають лиш себе-
Бо не земні,
Є що людям жить мішають,
Бо скажені чи дурні

Є багато самодурів,
Є ліниві як осли,
Говорливі як сороки,
Ті що жирний шмат знайшли

Різні люди поруч з нами,
Рідні є та є близькі,
Є завжди для нас відкриті,
Та бувають і в тіні

Всі ми маємо рефлекси,
Та Інстининкти-бо живем,
Це вони помимо волі,
Надають і нам проблем,

Та є розум у людини,
Він усьому голова,
Схожим станеш на тварину,
Коли розуму нема

  перша декада грудня
     рік 2021