Я словом своiм жива

Виктория Гребенюк Роженкова
Я словом своїм жива

Все має в житті межу,
І в мене свої кордони.
Нікого тепер не держу,
Бо маю свої закони.

У мене свої права,
У мене свої потреби.
Я словом своїм жива,
Я маю зв'язок із небом.

Мене не лякає страх,
Я вірю у слово Боже.
В яких би не була світах,
Мій янгол завжди на сторожі.
05 12 2021 р
Вікторія Г Р