Парадоксально-ген альне очищення

Игорь Степанович Шевчук
        Вседіві Марії
        на свято, яке викликало
        найрадісніший відгук
        на всій землі і на Небі,
        в любові присвячується


Все з любов’ю
і з гармонією...
Може вас спішать
на — з поганим
запахом долоню...
Будьте з Сином
так як є пробачення
з
нафакченням —
то долоня
вже не має
                значення...


Все з любов’ю і з
                гармонією!
Може вас спішать
на — церемонію
Будьте ви нарешті вже
                готові
бо як вирве
вас на кущі
         різного призначення
ви останні з неімущих
від шпагоудару чистослова
що прийшло раптово...
все це повтор —
       не має значення!

05.12.2021,
післясвято Введення в Храм
Святая Святих Всесвятої Марії