Чарiвна осiнь

Галина Полищук Ярмульская
Минуло літечко, пішли рясні дощі,
Жовтіє листячко і осінь наступає.
Чарівна осінь вже  править у садах,
І  бистро золотисте листя опадає.

Пожовкло листячко вже стало холодать.
І вітер буйний свище,  невмовкає.
А балом буде правити вона,
Цариця осені. Прийшла її пора.

Дарує  щедрі нам дари чудова осінь,
І в жовті шата всі дерева одягла.
Танцює у садах, і розсипає листя,
Тому її в народі називают,
Осінь золотиста.