Я м г не сти ц лий день...

Игорь Степанович Шевчук
   Збройним силам України
   і волонтерам України



Я міг не їсти цілий день
й так майже день-у-день
і лляв мільйони декалітрів
                сонць-пісень!
Дар їв — лишень Духа спожитки
й Богу носив —
сильні й тяжкі безсмертя
                звитки!!
й донині ще совєтські
і тікають і кричать
як їм даєш
безсмертя Бога подержать.
« Не бійтесь тих, що убивають тіло,
душі ж не можуть вбити...» —
Ісус сказав і виконав
                спасіння діло.


І головний Куценко-психіатр
не зміг це
аудиторії студентській пояснити:
Й що? — тебе не їсть,
як всіх, життя-театр??
Так, я й тоді
не міг у сні гріховнім — снити.
Так, вас підтримують,
проте — ніщо не в Сині вам не зможуть
                пояснити.
Любов й поезія лиш —
вічні,
і ними нам, з Христом й в Христові, жити!!

06.12.2021, день,
післясвято Введення в Храм Приснодіви
З "Поема достойних":
...Поезія одна
із потойбіччя все показує
                немов являє
а не пояснює
не обзиває


Де листопад
що з музикою
проваливсь у потойбічність?
ну одне слово викинь —
й де та вічність??

03.11.2021