я серафим живу й оч кую...

Игорь Степанович Шевчук
   При чому Пайсох?


        Слову і святій великомучениці
        Катерині
        з надією і любов’ю
        присвячується


я — серафим
живу й очікую
лиш — градус!!


Чого це Магомет
і всі пізніші
у нім сани
лик бережуть її —
                фірманами??


Чом буде вона
у Вогні
як згине
всякий інститут!??


Чом Купина
як і Мойсей —
все тут??


і Богом відданий огненним
парусам
і в Огні сам
й як серафим — зовсім
                не сам!
лиш в Бозі радуюсь!
це — нею радуюсь!
й очікую лиш градус!!
і в вічності — і на часах!!


Синай, і Вихід — і Песах
Пасха Христа — й вона:
ви відчуваєте — хитатимуться Небеса...
Бог захитає
люблю сильніш
і сім мільярдів – ув огненних парусах


ковтаєте вогонь?
всі наковтаєтесь у Сина
ви ж відчуваєте
стаю пластичніш —
  й безупинніш


я серафим
живу й очікую —
на градус!
я Богом радуюсь —
        я всіма вами
                радуюсь!..

07.12.2021, ранок,
довгоочікуване свято вмц Катерини!