Новорiчнi побажання-1 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ПОБАЖАННЯ»-1 \ 5шт.

1*
Заповітні всі бажання
Здійснює хай Рік Новий!!!
Творить радощів фонтани!!!
Настрій гарний! Чарівний!!!

Хай усім несе він чудо!!!
Пише янгольські вірші!!!
Кожен день новий хай буде,
Наче свято для душі!!!

2*
З посмішкою Рік Новий
Прийде... Кращим другом стане!!!
Подарує сяйво мрій!!!
Виконає всі бажання!!!

Створить затишок в сім’ї...
И взаєморозуміння!!!
А в закоханій душі –
Добрих почуттів проміння!!!

3*
Хай Рік Новий несе тепло
У чарівних стосунках!!!
Дарує Янгола крило!!!
І щастя поцілунок!!!

Оберігає хай життя
Від бід, проблем сімейних...
Хай творить гарні почуття,
Удачу та натхнення!!!

4*
Поспішаємо ми зараз
З Новоріччям привітати!!!
Світло мрій подарувати,
Щось важливе для душі!!!

Щоб нове, яскраве щастя
У житті чудово склалось...
Світ чудес намалювало
Та любові вітражі!!!

5*
Довго жити побажаємо ми зараз...
Гарну посмішку близьким всім дарувати...
Життєрадісною бути! Бойовою!!!
Випромінювати світло та тепло!!!

Щоб Новий Рік був чудовим та яскравим!!!
Допоміг картини щастя малювати!!!
Мрії виконати всі! Усі бажання!!!
І знайти в душі натхнення джерело!!!