Новорiчнi побажання-2 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ПОБАЖАННЯ»-2 \ 5шт.

1*
Нам рік наступний обіцяє
Успішним бути та приємним...
Прибутки гарні нас чекають
Та добрі радощі! Щоденні!!!

Таланти ми розкрити зможем...
Таємні виконати мрії...
Знайти у серці іскру божу...
Любов... Та радісні події!!!

2*
Будь у Новий Рік – чарівною!!!
Всі прояви таланти!!!
Яскрись щасливою любов’ю!!!
Шукай мрій діаманти!!! 

На всіх «фронтах» отримай успіх!!!
Сюрпризи... Подарунки...
І серед гарних днів майбутніх
Знайди чудес шкатулку!!!

3*
Сяйвом щастя та любові
Світ зустріне Рік Новий...
Дух занурить в час святковий –
Феєричний! Чарівний!!!

Принесе ялинок світло
Радість і політ думок!!!
Чудотворний, заповітний,
Мерехтливий блиск казок!!!

4*
Ялинок гарних блиск святковий
Шляхи до щастя осяває...
Серця любов’ю зігріває...
І настрій створює казковий...

Вливає теплоту в стосунки...
І віру в чудо надихає...
Знайти в гілках допомагає
Нам новорічні подарунки...

5*
Посмішку яскраву, щиру
Доля в Рік Новий дарує...
Кожну мить нам осяває
Світлом радісних звісток!!!

Феєрверки кольорові
Неймовірних мрій майструє...
Вказує нам шлях щасливий
До нечуваних зірок!!!