Абрпорахо. Рубаи на таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Мисли мехмонхои нохондае абрпорахо

Зи чанголи шамоли тез то биёбанд рахо

Мепаранд рузу шабхо печутобхурон беист,

Гирифта шакли хайвонот ва ё паррандахо.