Нi ти вiд слова вiдкажись

Бондаренко Михаил
Ні ти від слова відкажись

Ні ти від слова відкажись,
Слова жорстокі крають серце.
І як тягар на дно волочуть,
І в вічній темряві глухій,
Черпни душевні хвилювання.
І ти побачиш як вогонь,
Торкнеться тіла,
І я із темряви холодної,
Словами ніжними відкрию
Тобі до раю вічне світло.