чари кохання

Виктория Покора
Чари кохання
Думками берег твій шукаю
Як птаха поміж тих вітрил.
Зірками стежку вишиваю,
Коли журба іде на схил.
Пливу через життя  без краю
І напуваю щастям я літа.
Своїм теплом долоні зігріваю
Цілую ніжно солодкі вуста.

Приспів-Чари кохання є поміж нами.
                Магія усіх почуттів,
                Палко цілує, солодко вустами.
                Єднання між двох берегів.
2.Лунає музика кохання.
Від серця відлітає ніч.
Мажорних нот натхнення зграя
І ми з тобою пліч о пліч.
Намисто щастя, мрій і долі,
У вимір інший нас веде.
І почуття ,як вир у полі,
Як сонце в новий день ввійде.