Новорiчнi побажання-3 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ПОБАЖАННЯ»-3 \ 5шт.

1*
Рік Новий з дивами прийде...
І зміцнить любов та щастя...
Виконає всі задумки...
Райдужних надій плесне...

Океан чудес казкових
Знов розкриє нам обійми...
Ніжно люблячим сердечкам
Подарує мрій букет!!!

2*
Хай несе вам Рік Новий неземного щастя зліт!!!
Атмосферу, де добро перемагає!!!
Чистоту думок ясних! Душ закоханих вогні!!!
Хай від теплих, ніжних слів сердечко тане...

Янголи хай бережуть! На взаємність надихнуть!!!
Хай дарують блиск в очах! Сердець горіння!!!
Уз сімейних теплоту! Щирих почуттів красу!!!
Смак яскравих відчуттів! Душі світіння!!!

3*
Нехай каскад вогнів блискучих
Під дзвін бокалів кришталевий
Та феєричний вальс сніжинок
Чарівністю торкнуться душ!!!

Нехай святкові янголятка
Запишуть мрії всі рожеві!!!
Збуватися їм допоможуть!!!
Шлях зоряний до них складуть!!!

4*
Хай з кожною годиною
Для вас у Рік Новий
Життя стає красивішим!!!
І повним гарних мрій!!!

Хай сяє ясним сонечком
Ваш погляд чарівний!!!
Нехай домашнє вогнище
Дає душі цвісти!!!

5*
Чудеса, хоч дуже рідко,
Все ж приходять час від часу...
Гарно настрій піднімають...
Творять сплески почуттів...

Новорічними дивами
Існування прикрашають... 
Чарами земного щастя
Огортають прозу днів!!!