На вечеринке в Панаме

Ру Фёдор
Jay Kay(Jamiroquai).
7 days in sunny June(неделя Heroes Of M&M III/IV/V/ Героев Меча и Магии(3,4,5)).

(Randy Newman - You Can Leave Your Hat On)
(Joe Cock(18-21+)er - You Can Leave Your Hat On)

Панамское досье. Карибский кризис фу...бола.
Panama Ghost Goal vs Costa Rica(video)/world cup qualifier.

"...Couldn't help                Г.Сукачев ft Вася Обломов - Гребаный стыд
but make me feel A-shame-D                PJ Harvey - Shame(is the shadow of Love) 
to live in a land                Woody Guthrie - This Land Is Your L(12) and...
Where justice is a game(The G Am E/Игра(1997))..."


Bob Dylan - Things Have Changed (Official Video)
(OST Wonder Boys/Вундеркинды(2000))

T.Rex - Cosmic Dancer 
Afunakwa - Rorogwela Lullaby
Deep Forest - Sweet Lullaby     /Прохор и Пузо – Колыбельная

спонсор:


в шлеме(предупреждён,вооружён,предохранён)(пришёл, увидел, победил) 

уборщик(Void Bastards(video-game))
это Клиника/Scrubs(2001-2010) 

Waiting for (Gal)Gadot/В ожидании(Галь)Гадот
"...из-за Лес((Пол)которым управляют)Ли(который Кристофер), из-за Гор..."

Lesley G-ore - It's my party         

Party/Отряд(Might & Magic VI, VII, VIII) Пика(копьё Эбонест)-Патимейкер

The Magnetic Fields - '71 I Think I'll Make Another World

"...No one can say that's all wrong
'Cause I'll say get out of my song..."

Jon Van(Yes We)Caneghem
(New World Computing)
(1984-2003)

(Enya - May It Be)
George or Well
(Dave Van Ronk - Jesus Met the Woman at the Well)

Bob Dylan - Just Like A Woman                A=ля какая

"...И если я ношу кандибобер на голове,
это не значит, что я женщина или балерина..."

"...Now she's in me
Always with me
Tiny dancer in my..."

head(англ.голова)
head quarters(англ.штаб-квартира)
(четвертушка(счёт Ю.С.Рыбникова древних русов) Welcome to "Маргинальная конфа" 
Marginal cost(англ.предельная себестоимость)
такт(eng.bar(mus.)The Red Hot Chili Peppers - Animal Bar

F.Z.(Ф.З.)- Dancin' Fool          Гражданская Оборона - Про дурачка
Junior Senior - Move Your Feet   
The RHCP - Can't Stop          Jeff Buckley - Eternal Life


титры:

Nonpoint
"...I got a bullet with a name on it..."
John Silver
vs Vlad the Impaler

Silversun Pickups - Lazy Eye (Official Video)