Тривожнi думи

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Тривожні думи березневі,
Біда заходить в кожний дім.
Похмурі погляди у небі,
Далеко десь весняний грім.

Щоденно вірусні новини
Бентежать місто і село.
Війна триває – домовини
Кує на сході люте зло.

На рідну землю чорний смуток
Ворожі погляди кладе.
У влади є один здобуток:
Не поважають нас ніде.

23.03.2020р.