Браво,

Ру Фёдор
артист!Вернее, - художник - я так вижу/как я вижу/ПО("Блинная машина")-гляжу.
artist(англ.художник)

Paul Simon(says)he's Art. Art Garfunkel...И тишина/сверчки(The Sound Of Silence)
Rainbow Six(by Tom Clancy)(Tom Tom Club - Genious Of Love)(Five String Serenade)
Israel Iz Kamakawiwo'Ole - Somewhere Over The Rainbow(Finding Forrester(2000))
Браво - Старый Отель                Телевизор - Очки
"...Огни отелей так заманчиво горят..."       "...Here..."(The Dark Fall Series)
Nick Cave & The Bad Seeds - Jubilee Street                by Jonathan Boakes
Аквариум - Цветы Йошивары

"...It's so hard to see the rainbow
Through glasses dark as these..."Johnny Cash

"...Glass on the pavement under my shoe
Without you is all my life amounts to..."Red House Painters - Katy Song

"Oh!Hi, Mark!"-Tommy Wiseau

спонсор:

Linkin Park - In The E(ми)& D(ре)
Dr. Katz, Professional Therapist(1995 - 2002)
A Night at the Katz Motel(Courage the Cowardly Dog)
Scratches(video-game)(2006)
Lee"Scratch"Perry - I Am A Psychiatrist
Аквариум in Dub(2020)
The Dubliners 

"...Моня, бис! Моня(Кефир(г.Нягань), браво!..."      

Captain Beefheart & His Magic Band - Safe As Milk


Life Without Buildings(Sue Tompkins)- PS Exclusive(Twitch version)
А.Лаэртский - Строитель(explicit 18+)