Сергiэвi Капралову в День народження

Клавдия Дмитрив
Ось линуть вітання в адресу Сергія,
Для когось він – друг, а для когось – надія,
Надія на те, що покращить здоров’я,
Бо робить це він так майстерно й з любов’ю.

Для нього цей день у житті є важливий,
До того ж бо він з-поміж всіх – особливий,
Тому що сьогодні – це знов уродини.
Чекав з нетерпінням цієї він днини.

Цей день надійшов і собою в дарунок
Доповнив в картині життя візерунок,
Підсилив її своїм чудо-творінням,
Ще й сонце торкнулось грайливим промінням.

Сьогодні ще рік у скарбницю додався,
Він так непомітно щораз наближався.
Тому збагатився він ще одним роком,
Тепер уже з ним буде йти одним кроком,

Та мусить він пильно за ним доглядати,
В любові й теплі без упину купати,
Леліяти мусить, неначе кохану
Єдину, омріяну, ніжну, жадану.

Цей рік, як і всі, був дарований Богом,
І з ним буде спільна єдина дорога,
Якою обом доведеться ступати
І вже через рік його брата стрічати.

14.12.2021 р.