Желание

Татьяна Школяренко
САМІ БАЖАННЯ НАДИХАЮТЬ НАС.
ЧИ ЗБУДУТЬСЯ ВОНИ? РОЗТАНУТЬ В ГЕРЦІ?
НЕ РЕЗУЛЬТАТ ЦІКАВИТЬ,МОЖЕ,ВАС,
А ТЕ, ЩО ТЕПЛИТЬСЯ  У ВАШІМ  СЕРЦІ.
Герць (герець) —  боротьба думок, поглядів.