Тво питання

Арина Косарева
Я розмовляю. Не мовчи.
У мене є свої питання.
І я благаю. Не кричи.
Я пам'ятаю всі бажання.

Я дуже хочу, щоб і ти,
Повірила в мої старання.
Хоч навіть буду у смерті,
Я буду вірити в коханих.

Я обурююся завжди,
Коли не знають ці вагання.
І мені треба лише йти.
Щоб знайти твої питання.