Вертикальн стовпи терм чн й ж нки

Игорь Степанович Шевчук
    Вертикальні стовпи термічні й жінки


                Вселюблячій Матері
                і Цариці
                із здивуванням  присвячується

І висхідні стовпи
           сховав
      Усемогучий
поміж лісів і круч
                й далі за кручі
бо ще художники й птахи
серцями лапають
їх
ще сніг сипучий...
не знає третій день і
              третю ніч —
            і ліку й трати
така вилуплюється тут краса
щоб конче в очі втрапити
                дитяті —
перш ніж вознестись
            знов
                на небеса!!



Це ніби сон.
Мацни в собі таїну.
Бо буде шлях
у Сонце! —
і любитись й задружити.

Візьми таку за жінку українку
щоб не порівнювати
        із рівнинами й спожитками!!

13.12.2021,
свято апостола Андрія Першозванного