Нанюхана Слава

Шишикин Александр
Сидить нанюханий Володька,
Реформу дума як зробить.
У носі трубка - баксів сотка,
У роті косячок димить.

Бурмак зайшов, шмигає носом,
П’ятак напудрив клятий пес.
Приход кабіни їм виносить,
Ще й зверху навернуть колес.

Колеса Гогішвєлєр возе,
Партійна клічка - Мєтадон.
На блокпості якщо тормозять,
То він бикує мов бізон.

Тут Коля вдутий стука в двері,
В катлєту Кокс, Микола в фарш.
- Хелов Калян, дивлюсь ти вері,
Надінь труси, придурок, марш!

Несеться без вугла Мар‘яна,
Вона не гаситься нічим.
Бо й так по жизні наче п‘яна,
На форточкі катав відчим.

А Ара - хімію фігаче,
Немов корова буряки.
Навалиться курвин@ значить,
Що аж випригують баньки.

Руслан нічого не вживає,
Для нього сало наркота.
Свиня у раді заправляє,
Корито бо безмежне там.

Як не алкаш, то нарік с@к@ ,
В інферно має буть баланс.
Майбутнє із Європи стука,
Бо далі мабуть буде транс.

Вірші про політику і не тільки:
https://t.me/politikstih