Прегърни ме!

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова

Прегърни ме, силно, с любов прегърни ме!
Нека топлината ти в мен се прелива!
В облак нежност, ласки и страст обгърни ме,
да се чувствам желана, щастлива.

Да затворим очи, да забравим за миг
дните минали, белия „сняг“ в косите,
на живота отлитащ тревожния вик,
да забравим тревогите, болките скрити.

Да забравим за малко и целия свят,
в нашия малък, топъл свят да се скрием,
там мечтите младежки все още цъфтят,
все още сме млади и влюбени ние.

Прегърни ме, с много любов прегърни ме!
Нека топлината ти в мен се прелива!
В облак нежност, ласки и страст обгърни ме,
да се чувствам желана, щастлива.