ну и фсё

Алексей Балов
ті кому не пощастить і його не візмуть до війська - не сцить … роботи вистачить і в тилу … це зараз у нас свобода слова і пащу мураєву з бойко важко розірвати а шуфріча на палю водрузити … але як тільки свині хочаб одним траком танка переїдуть наш кордон то це вже почнеця зовсім друга історія .. ворогом автоматично стає люба істота що буде грати на стороні скотного двора … тому ці гравці і є нашою пенсіонерською цілью в тилу доки хлопці на передку бурятам мармизи смажать …
  перше завдання кожного свідомого пенсіонера це відстежити де живе та харчуєця свиня і кудой вона на водопой ходить ..
друге це підготувати свою зброю .. будь то кінджал чі сокира чі взагалі добра цеглина ..
третє і головне це добре замоскувати свою пику .. накшталт як що ви дєдушка то переодягніця в бабушку а як що ви бабця то накиньте на себе пальто та шляпу діда і у влучний момент відвантажте свиноті торбиною з цеглиною по башні на всі грощі щоб воно вже вгомонило свої таланти на цому боці життя а там їм хай чорти займаюця ….
   тільки тотальний опір скотобазі від пенса до тінейджера зможе вберігти нас як націю як громадян як державу від знищення … тут вже буде не до демагогії … тут вже буде чі ми виживемо та переможемо або вони нас відведуть у бабин яр …
       Аллах над нами … земля під нами
       кінджал в кармані .. не сцить слов‘яні