Карантин, локдауни...

Людмила Савицкая 2
Карантин, локдауни...
Вже не перший рік...
А спочатку всі гадали,
Що лише на мить...

Років п'ять тому назад,
Як би це нам хто сказав,
Не повірили б йому
Думали, що він збрехав,,,

Та пора така настала
Балачки лише про це
Ось війною ще лякають,,,
Це страшніш понад усе,,

Вже до масок  всі так  звикли
Наче  це  вже назавжди...
Масові гуляння   зникли
Щоб уникнути біди...

Новий рік вже  ось, "на носі"
Хто радіє, а   хто ні...
Бо хворіють  люди й  досі...
І не знятий карантин...

Так хотілось в Новий рік
Щоб батьки, а з ними  діти
Пережили цей час пік
З радістю  його зустріли!

Щоб на площі, як завжди
Ялинка місто прикрашала...
І без масок всі були,
Цілуватись не боялись!

Сонце мірне нехай світить,
Це повірте,  так важливо...
І для всіх у всьому світі,
Новий рік  щоб був  щасливий!