Признання в Ки в

Игорь Степанович Шевчук
      Признання в Києві
   


            Прерадісній вмц Варварі
            присвячується з любов’ю
            більш-менш
            досконалою

            Радуйся, бо молотом, що бив
            тебе по голові,
            вінець Царства тобі сковано...



А дівчина!! безмірно
ти розумна
й суща краса!
й талановита — й молода!!
І світ як звір усякую красу
                мне
і образну
і мелодійну
й напружно гармонійну —
що ж! да?
і світло гармонійну
й усе стражда — й краса
                стражда!
й поетам жаль! — шкода!
і біль весь тобі витримати — Христос дав!!
аж —... страшно молода!!!


поетам справді — дерзновенно-й-сумно
проте Ти милосердний
і все — від Серця дав...
Її від Богородиці не відрізнив я —
як відкривались —
                коли і зору я не міг
                підняти й не
                підняв!!
як то Петро: Фавор — й не знав же що казав
проте ж от якось він те знав
так я і визнавав і знав
та й бачив...
що з розуму  т а м  — ледь не зпартачивсь

17.12.2021,
свято вмц Варвари —  невісти Христової