Диво-нiч

Алла Дядык-Кузнецова
Рік Бичка спливає швидко.
На підході новий рік...
Тигр блакитний, мов лебідка
Припливе на наш поріг.
А сьогодні щедре свято -
Миколай прийшов до нас.
Діткам радості багато,
Подаруночків припас.
Засвітилась і ялинка -
Це чудесна диво-ніч!
Так виблискують сніжинки
Мерехтінням навсібіч!