Ба Рузи Мавлуди Садокатбону. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Салому сад салом, эй духтари чон,

Азизи дил ва хам, эй нури дида,

Дуоят мекунем мо аз дилу чон,

Бишав хурсанд дуои мо шунида.



Сазовори ба номи худ,  Садокат,

Ту зебои ба сидку бо вафоят,

Намуди ихтиёр ту сабру токат,

Ки ин овард хушо обру бароят.



Муборак бошадат ин Рузи Мавлуд,

Насиб гардад ба ту ачри Худованд,

Хамехохем, ки боши шоду хушнуд

Тамоми умр бо чумла ахли пайванд!