Where every bird is bold to go by Emily Dickinson

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Где каждой птице смело мчать,
где вольных пчёл витьё,
долг чуждых,- прежде чем стучать,
отбросить прочь нытьё.



1870

***********************************************
Where every bird is bold to go by Emily Dickinson

Where every bird is bold to go               
And bees abashless play,               
The foreigner before he knocks               
Must thrust the tears away.