Красота никогда

Ру Фёдор
не давалась легко..." в Аквари(как варик(вариант))-
уме.

"...Варвара краса - длинная коса..."Би-2 - Варвара  B(буква#2)[би](звук)=си(нота)

"...I saw you out there yesterday.                The Beatles - Yesterday
What did you want to say?
A perfect piece of DNA(ДНК)
Caught in a flashing ray..."

символы:

Красава(/, братан!)
Забивака