Капец Системен

Дешифровщик Ант
Подожди пороси
повесивси
уси
чекаймо!

Тябою нраву
Увимкнем
Тебя
ждем

Ты - Джем

Ты Джими Дэйл!

Том - Сатанист

Вируе як хвист
нечист

И драконов сонмы
победяю

Дякуемо

Тобi!

Дякуемо

всим мам!

Прощай Томи!

Прощай узвар!

наш нелепен ангар!

Гарцюймо

звидсиля

О це

Весiлля

i друззi

Яких Нема!