Отака була зима!

Малюга Татьяна Николаевна
Замела хурделиця
Хатки i двори.
Молоденькi деревця
Вкрила до пори.

Зазиває вулиця,
Та вона в снiгу.
День до ночi тулиться,
Навiва нудьгу.

Все з городу зметено –
Кучi у дворi!
I сестричка впевнено
Ходить по горi.

А вона немiряна –
Аж до димаря*!
Це робота вiтряна
Бурi-бунтаря.

20.12.2021

*димар - труба для вiдведення диму