Сулышым, ялгышым, язмышым...

Альфира Зайнутдинова
Сулышым, ялгышым, язмышым...
Ник шулай гомернен агышы?
Аккошлар тибрэлэ парлашып,
Без генэ калганбыз саташып.

Яшлекнен чибэр тан моннары,
Йорэктэ хаманда жырларын.
Озын кой сузылды гомергэ,
Ни очен калмадык без бергэ?

Э тормыш чайкала дингездэй,
Уздылар куп еллар сиздермэй.
Кунелне яралый очрашу.
Ничэнче бу безнен хушлашу?