Зи Хъукьвар

Марьям Алискерова
Вилерин зи нур,
Мурз хци зи тур,
Зи динни,абур
Вун я,зи Хъукьвар.

Зи чандин къуват,
Руьгьдин я къудрат,
Зи уьмуьр,зи бахт
Вун я,зи Хъукьвар.

Ятар чи чилин,
Виридлай ширин,
Ишигъ кьве вилин
Вун я,зи Хъукьвар.

Авахьиз вацlар,
Никlера къацар,
Харманар ацlай
Вун я,зи Хъукьвар.

Ви рекье гуз чан,
Гьазур я жуван,
Алимрин макан
Вун я,зи Хъукьвар.