Трояндове

Эрика Маркон
Трояндове
.
Квітучий подих пелюстків троянди
Як спалах сонця почуттів прозорих
Ти поглинаєш всесвіту гірлянди
З якими дивні ночі хороводиш
А вранці на трояндовому полі
Розквітне серце на долонях Світу
Що сповнене хвилинами Любові
Омріяне в перлинах Дивосвіту
.
© Еріка Маркон