Новорiчна

Любаша Бригадиренко
Зима-красуня...біла,чиста,ніжна,
Перетворила все навколо в диво...
Напередодні свят чарівно,сніжно,
Ялинка віє в хаті неможливо.

Під добрі спогади тріщать поліна,
За вікнами мороз творить узори,
Ця атмосфера затишна і рідна,
І якось особливо сяють зорі...

Хай з новим роком всі нові події
Від щастя й радості приємно гріють,
І як в дитинстві,щоб збувались мрії,
Вони ж з роками навіть не старіють.

Я дякую за те,що всі здорові,
За усмішки дітей,за їх обійми,
За друзів,яких радий бачить вдома,
За те що в мене є моя родина!