Покорю I will

Инна Айрапетова
I

You have a sad state of mind,
Finding your destiny wicked, unfair.
But let me reveal a secret to you.

Life has shown me luck is kind
Only to those who are above despair.
Get ready to muse to stop feeling blue.

Chorus

I will make my life curtains open
And arrange a rendezvous with success,
Seeing its bright waterfronts day after day.

I will climb high mountains, hopeful,
I will swim across all deep rivers next.
Neither fires nor snows will disturb my way!

II

Сетуешь ты на судьбу,
Злою считаешь ее и грустишь.
Позволь-ка открыть тебе мой секрет.

Если включишь ты борьбу,
Если унынья птице крикнешь «Кыш!»,
Удача покажет свой яркий свет.

Припев

Отворю закрытые шторы
И пойду с успехом на рандеву.
Верь: он мне откроет свои берега.

Покорю высокие горы,
Реки все на свете переплыву.
Я вода, где огни. Я огонь в снегах!