Раства Хрыстовага святло

Люба Солошина
Раства Хрыстовага святло
Няхай напоўніць дом і сэрца
І кожнай веры кожны вернік
Раства адчуе хараство!


Фота: Валерый Вядрэнка (Рэспубліка Беларусь), апублікавана ў Facebook 25.12.2017