Who Giants know, with lesser Men by Emily Dickinso

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Знав исполинов, с тем, кто мал,
нецелен тот, смущён,
с величьем тех - не по себе,
где кругом умалён...

А мелкого - смутить не смочь,
и летний гнус невесть,
являя,- парусящей тьмой
не охватить небес...




************************************************
Who Giants know, with lesser Men by Emily Dickinson

Who Giants know, with lesser Men         
Are incomplete, and shy --               
For Greatness, that is ill at ease       
In minor Company --               

A Smaller, could not be perturbed --               
The Summer Gnat displays --               
Unconscious that his single (Bulk - Sail -)Fleet       
Do not comprise the skies --