Чи буде у нас один Монарх?

Александр Захаренко 3
Свою країну треба знати,
ЇЇ минуле пам"ятати,
А в ньому прадідів великих,
Та те як сповивала тебе мати

Роки спливають за роками,
Але минуле поруч з нами,
Це корінь дерева міцного,
І нас би не було без нього

Династія,сім"я,родина,
Фундамент кожної країни,
Кордони є як стіни хати,
Їх треба міцно пильнувати

Та в світі все перевернулось,
Живуть кому де заманулось,
Кров як коктейль тепер буває,
Роки пройдуть-і нації немає

Ти росіянин,українець,бедуїн?
На мапі не залишиться країн,
До того йде-посилилась міграція,
Ті хто є проти неї мають рацію

Так хто тоді свое коріння буде знати,
Як батько з Африки,а з України мати?
Нема кордонів при такім розкладі,
Подумати про це потрібно владі

Забули ми про Вавілона долю,
Де мови всі поділені,коли?
Про Ноя трьох синів не пам"ятаєм,
Вони всі раси зачали

То може люди всі брати по крові?
Бо батько Ной наш патріарх?
Тож і народ земний єдиним стане,
Та буде на землі один Монарх?

 католицьке Різдво,25.12.2021 рік