Who is the East? by Emily Dickinson

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
А кто Восток?
Чей золот шёлк,
надел бы пурпур, если б смог...
Он тот, кто Солнце внёс.

А кто Закат?
Кто пурпур тог
сменял на злато бы, коль смог...
Он дверь златому вновь.




***********************************
Who is the East? by Emily Dickinson

Who is the East?               
The Yellow Man               
Who may be Purple if He can    
That carries in the Sun.       

Who is the West?               
The Purple Man               
Who may be Yellow if He can    
That lets Him out again.