Снiгова долина. 26 12 21

Эрика Маркон
Снігова долина. Доторки Зими
Ковзанки. Ліпнина. Сміх дитячий. Ми
Досвяткові дії навкруги Різдва
Та "двомовні" свята. Послідовність - КА
.
Стиглим НатюРмортом холодильник спить
Тож минулий шепіт радо приберіть
Спалюйте свідомо. Сонячне - собі
Дім - родюче коло. Радо в світ несіть.