Poem by Pelham Grenville Wodehouse Поэма

Анастасия Скрыпник
Napoleon was a little guy:
They used to call him Shorty.
He only stood about so high.
His chest was under forty
But when folks started talking mean.
His pride it didn’t injure:
‘My queen,’ he’d say to Josephine,
‘The thing that counts is ginger.’

He got too fat. We all know that
From portraits in the galleries.
He never seemed to learn the knack
Of laying off the calories.
But though his waist was large, he faced
And overcame all foemen.
He knew quite well it’s brains that tell
And not a guy’s abdomen.

Наполеон был не высоченным:
Называли его Коротышкой.
Он только стоял возле чего-то высокого.
Его грудь не доходила до сорока
Но была таковой как начинали зло говорить люди.
Не задевало то его гордость
"Моя королева" говорил он Жезофине,
"Главное значение в имбире."

Он слишком потолстел. Все мы это узнаем из портретов в галереях.
Привычки он не имел калории сжигать.
Но не смотря на талию,превзошел и победил врагов всех.
Он знал вполне отлично, что мозг  важнее полости брюшной человека.