Дорога лентою бежит

Татьяна Школяренко
Стежина стрічкою біжить -
 казкова завмирає мить.
Блищить зимова мішура-
вже Новий рік стрічать пора.
Пора ялинку наряджать,
Січневі свята величать
І всіма фібрами душі
 щасливим стать.
У келихах п'янке вино
 зігріло нас уже давно.
Що буде далі - все одно.
Пора бажання загадать
 і за вікно кудись послать ,
а потім відповідь чекать.
Можливо,там , удалині,
Хтось посміхнеться -
І мені пришле назад мій зорепад -
на серці лад.
Хай збудеться усе й у вас,
І Новий рік пришле хоч раз
Мішок удачі і добра,
Любові,радості,тепла.
Хай збудуться казкові мрії
 і неоправдані надії.
Кохання знову розцвіта,
Любов міцніше огорта,
І саме в новорічну ніч
його і клич.