Шлях до успiху

Алла Дядык-Кузнецова
Вбачає кошеня в собі хай тигра,
Прямує до мети, не відступає.
Із вірою у серці котик вигра.
Для успіху він перешкод не має.

29.12.2021.
З наступаючим роком ТИГРА!