Эмили Дикинсон. J1222 The Riddle we can guess

Саша Казаков
Загадка с разгадкой
Горька нам и гадка -
Ничто так не стыло
Как вчерашнее диво -

Emily Dickinson. J1222

The Riddle we can guess
We speedily despise -
Not anything is stale so long
As Yesterday's surprise –