Нехай добром засiэ на прощання

Клавдия Дмитрив
Старий сьогодні вже від нас піде,
Й ніколи повертатися не буде,
Нехай Новий з добром  до нас іде,
Хай доля усміхається усюди.

Старий сьогодні вже покине нас,
Останні кроки… Й з ними ще мудрує,
Вже до кінця збіга Старого час,
Останні миті. Він їх не марнує.

Люб’язно хтось прощається із ним,
Завершення нестерпно хтось чекає.
Палав вогнем – залишиться лиш дим.
Симфонію останню свою грає.

Піде Старий у когось в забуття,
Назавжди комусь він закарбувався,
Але йому не буде вороття,
Хоч як би він на це не сподівався.

Нехай з собою біди забере,
Хай позбирає горе і печалі,
Нехай все лихо в порошок зітре…
Пред нами він сьогодні у фіналі.

Нехай залишить радість нам усім,
Нехай добром засіє на прощання,
Щоб буйноцвітом проросло в Новім,
Щоб в кожного здійснилося бажання!

31.12.2021 р.