Хокку. Сияние. Haiku. Shining

Ксения Мира
Literary projects “Science in poems”, “Poems in two languages” and “Photo haiku”

Haiku “Shining”

Look at stats!
What’s the miracle
Life shining

2022, Ksenia Mira

Литературные проекты «Наука в стихах», «Стихотворения на двух языках» и «Фото-хокку»

Хокку «Сияние»

Там чудо!
Смотри на звёзды -
Жизни свет

2022, Ксения Мира