Абдурахмон

Абдукаюм Мамаджанов
Хамаруза такрор мекунем мо бисмиллоху аузубиллох,

Коре сар намекунем бе зикри исми мубораки Оллох,

Чу сохибчашни мо хаштод сол мукаддам чашм ба дунё кушод,

Рахмон ном гузошта волидайнаш, гуфтанд, к-уст бандаи Оллох.