Оболонська набережна

Диана Гудолл
***
Оболонська набережна...
Дніпро широкий,
Хмари в тобі, думи мої
І вітер розлогий.

Знов іду увечері
Сама,  хоч стемніло...
Люблю тебе голосливий
За діло й без діла.

Зачарував мене красень
Дзеркалом блискучим,
Хвилями вільними,
Парусом могутнім.

Зірку з неба дістав,
Місяцем всміхнувся...
Як тебе не кохати?
Як можливо забути?

Діана Гудолл, 2022

Фото автора