2022!..

Зозуля Юрий Павлович
Із 2022-м (Дай, Боже, і не останнім) роком од Різдва Христова та самим Різдвом!
А що, "война і мір" = мір на і вой? То з останнім орди вторгненням? Й тю на неї!

вже і цей рік у дорозі! —
вже і кішка при порозі! —
і пильнує! геть й мишей! —
не пройшли би... — й за гостей........

тож, наш тигр й "братів" чатує!! —
"хоровод" що водять...  "всує"!! —
зна й тваринний світ їх "цвєт"!! —
з нік "защітнік"... —  "іхтамнєт".............

так: і киця ця..... — згодиться!!! —
"нєлюбві" б од них... добиться!!! —
щоб не перлась, на... "любов"!!! —
брать...ская, "на с рать", — ізнов..................